8 augusti 2007

Foto: Alltid lär man sig nåt nytt..



Lärde mig hur man lättar upp en skugga direkt i redigeringsläget i kameran efter att man tagit en bild. Den redigerade bilder sparas som ny bild.
Nu tror jag att jag läst igenom i stort sett hela manualen - på grund av sömnlöshet. Tänk om jag vetat vad jag vet nu när jag tog bilder under helgen..
Posted by Picasa

6 kommentarer:

  1. Hallå! Vet Du om att det ingår en gratis 2 timmars kurs, när man köpt en Nikon Coolpix. Kolla här: http://coolschool.nikon.se/ Det finns inget datum för hösten ännu, men det kommer. Kanske ses vi där ..!? (Kursen går hos Nikon i Solna/Haga Norra. Räcker med kamera kvittot, om kursbiljetten saknades i lådan)

    SvaraRadera
  2. Du får gärna hojta till när datum till höstens kurser lagts ut. Allt möjligt hängde med i mitt kameraköp: blixt, 830:- tillbaka från Nikon om man skickar kvitton och kurs, ja, och så var det nånting till. Nån programvara att ladda ned kanske?

    SvaraRadera
  3. Eftersom jag är född nyfiken, undrar jag vilken Nikon modell Du köpte ..?

    Jag köpte nyligen en kompaktkamera Nikon L12, som jag är nöjd med än så länge! Fast jag skulle verkligen vilja ha en Nikon D40X systemkamera!!

    SvaraRadera
  4. Jag köpte en D40. Hade läst nån recension där en entusiast förklarade varför D40 var ett mycket bättre köp, bl a för att den är snabbare i blixthantering.
    Kände inte heller att jag behöver en 10-megapixelskamera.

    Vi är nog födda nyfikna allihop. Men vart tar nyfikenheten vägen?

    SvaraRadera
  5. VAD E DETTA FÖR SIDA TYP TACK SIDA ELLER NÅOT SÅNT JA VILL BARA SÄGA LEV DEN HÄR KVÄLLEN SOM DET SKA VADIN SISTA

    SvaraRadera