25 februari 2006

Sanslös resefixering

Hm. Konstigt. Igår hade inneboenden otroligt stökigt i hallen utanför rummet med enorma klädhögar. Idag är högarna borta. Istället står där 3 stycken kabinväskor med BMA-taggar. Visby. Undrar om hon ska ut och resa med polarna eller om vi har fått extragäster.

Igårkväll var jag ute med K, P, A och C. Åt väldigt gott på Toscano. Åt Linguine con zucchini, porro, gamberi d'acqua dolce e astice, det vill säga Linguine med zucchini, purjolök, kräftstjärtar och hummer. Hur gott som helst.

K och P åker till Goa för 2000 spänn på måndag. Det är otroligt billigt. Vi andra fick sitta där och låtsas ångra våra 400 gånger dyrare biljetter. De börjar med Vagator och ska kolla runt lite i Chapora och Anjuna, sen softa vidare till Colva beach veckan därpå. C och A flyger till Bangkok en vecka före mig. Dom ska ta bulle från flygplatsen till Ko Samet-båten. Vilket är typiskt dom.

Vi pratar bara resor. Helt sanslöst. K, som inte gillade Ko Samet försökte övertala C och A att ön inte är nåt för dom. Det är för lugnt. C och A försökte överala mig att åka till Ko Samet istället för Samui, och jag försökte påverka dem att som jag ta direktflyg till Samui istället och ta Ko Tao istället för Samut. Men alla är lika envisa.

5 kommentarer:

  1. jisse vad billigt med 2000.

    SvaraRadera
  2. Var och hur hittar man resor till Goa för 2000 kronor?

    SvaraRadera
  3. Det här var Goa-flighten, 2 veckor med Apollo m fl, som avgår imorgon 27/2. Kostade visst 2800 kronor fram till i fredags och sjönk en tusenlapp på lördagen, då de sista resorna gick åt.
    Det gäller att ha fri tid, bara. Ett bra sätt att ha koll är att kolla in och söka aftonblet resa, sista minuten.

    SvaraRadera
  4. http://www.villarivercat.com/

    Fick tipset av en kompis som är där nu!

    SvaraRadera
  5. Skojigt - om man gillar hundar vill säga! Skickade tipset vidare till polaren, som faktiskt älskar att bo med djur..

    SvaraRadera