4 november 2005

Allt lite bättre efter tre

Dan börjar arta sig, till sist. Lugnet sänker sig. Ramlösan porlar i glaset. Roliga boken hägrar. Brittiskt relationsdrama, förstås. Back to basics. Inget svenskt tröstelöst över min tröskel på ett tag.

Ingen stress. Jobbar hemma imorgon. Åh, tänk vad jag verkligen gillar att kunna jobba hemifrån. Slippa Kista fram och tillbaka. Tänk om jobbet bara var att göra själva jobbet utan allt trasslande hit och dit, upp och ner, och släpande på högar och mappar, och låsa upp och klicka i burken och logga in och ut och in och logga ut, klicka upp och låsa in.

Har också pratat en timme med modern på mobilen. Stod en timme i regnet utanför Åhléns. Blundade för julpyntet som redan är på plats och kollade tyger. Den manlige expediten på Åhléns Citys tygavdelning är en ren upplevelse. Gå dit. Lyssna. Njut. Köp. Måste få upp gardiner i uthyrningsrummet och det blir sex stycken paneldrapor som kan köras på värmerören vid taket. Så praktiskt så. Paneldrapor! Kan det verkligen heta så?

3 kommentarer:

  1. Ska till stan idag och shoppa lite - ska ta mej en titt på gardinavdelningen , behöver gardiner till v-rummet - kommer kanske hem med paneldrapor -(kul ord)

    SvaraRadera
  2. OM jag hängt med i svängarna ordenligt så fyller du år nu i helgen? Grattis då morsan!

    SvaraRadera
  3. Tack. Det är faktiskt idag. Råkar sammanfalla med alla helgons så det känns.

    SvaraRadera